Trofeul Lyceum e la noi!

Domnul Traian Apetrei, directorul Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani nu pierde niciun prilej de a fi părtinitor. Anul trecut, ca și organizator al Festivalului de teatru pentru elevi, „Amfiteatru”, și membru în juriu, dl. Apetrei și-a prezentat liceul favorit începând cu un laudatio !! Anul acesta, fiind chiar președintele juriului Festivalului „Lyceum”, a început prin a deplânge faptul că votul a fost…democratic. În urma acestui vot, Drama Club a luat trofeul, iar echipa liceului de suflet a d-lui Apetrei (echipă ce are tot respectul nostru!) a luat un onorant loc I (au fost trei locuri și Trofeul). Evident, dacă am fi fost niște provinciali, ne-am fi supărat de ieșirea aceasta. Nu ne supăram, nu murim după premiu, nici după trofeu, dar e de bine faptul că alții, mai puțin părtinitori, reușesc să ne aprecieze și le mulțumim!

Din punctul meu de vedere, articolul Andrei e mult mai bine scris decât al meu, așa că-l voi cita aproape în  întregime:

„Desigur, la noi până şi victoria e amară… când reuşim să luăm ceva, reuşim asta prin muncă asiduă, numai pentru ca apoi să fim ponegriţi de toată lumea şi acuzaţi… noutatea zilei este că am fi vândut 600 de bilete şi de asta am câştigat… păi nu, au fost 400...restul de 200 au fost participantii la concurs, fraierilor!! Şi de când la un astfel de festival se pune preţ pe bilete? Şi la „Amfiteatru” de anul trecut, am fost cei mai mulţi, au fost copii care au stat pe scari, dar am pierdut Trofeul…

Dar nu mai contează…amar oricum… mereu.

Există tentaţia de a spune “Da luaţi-l fraţilor!!! Dacă muriţi după el!” Cel puţin asta strigă în noi experienţa anilor trecuţi.

Dar cei “tineri”… of, dacă n-ar fi frumuseţea din ochii lor şi încrederea pe care ei o afişează de când au luat trofeul (încredere în ei, în primul rând şi apoi în trupă), dacă n-ar fi toate astea, premiile chiar nu ar conta.” (Andra Agachi)

7 răspunsuri la „Trofeul Lyceum e la noi!

  1. Pingback: Trofeul “Lyceum” 2010 e la Drama!!! « Lauriandramaclub’s Blog·

  2. Pingback: Trofeul “Lyceum” 2010 este la Drama Club « Atlaurian's Blog·

  3. Pingback: Sentimentul florii de cireş 13 – Oglinda lacului… « Dumitru Agachi’s Weblog·

  4. Multumesc, Viorica! Or sa aiba mai multa grija de acum la alcatuirea comisiei…Sa-i testeze la inceput, cine e impotriva noastra, e chiar bun de membru!!!

  5. Pingback: “Croitorul” de Sl. Mrozek la Laurian (Drama Club) « Atlaurian's Blog·

  6. Felicitari Dramei pentru trofeu, ma bucur sa aud ca un spectacol cu membri noi a avut un asemenea succes!!

    Va astept la Iasi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s