Ne-am săturat!

Nu sunt membru de partid, nu am fost niciodată și mă mândresc cu asta:la români a face politică e un veșnic și dezonorant compromis. Nu sunt lider sindical, nu sunt decât un profesor care-și face treaba cumva, atât cât poate. Dacă am luat cuvântul ieri, la mitingul ce a încheiat o săptămână de grevă aici, la noi, e pentru că m-am săturat de manipulări și de duplicitatea celor care ne reprezintă. Să iertați! Nu vreau să discreditez mișcarea sindicală. Dar liderii importanți de sindicat au acces la papa bună, la bani mulți și, ceea ce e cel mai grav, LA POSTURI ÎN GUVERN ȘI ÎN PARTIDE. Nu de azi, dintotdeauna, aici, în țărișoară! De asta lumea nu mai are încredere, de asta nu mai iese in stradă.


Sursa: Banul botoșanean
PS Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar replica mea a venit dupa ce, minute multe a trebuit sa suportăm… nu știu cum să le numesc: ieșirile sonore ale liderei de sindicat de la preuniversitar. Aveți aici o mică mostră:
Sursa TELE M BOTOSANI

Un răspuns la „Ne-am săturat!

  1. Ai dreptate, pana la urma sindicatele din Romania, au facut mult prea putin pt angajati. De aici ar decurce concluzia unor cardasii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s