Deturnarea atenției… EUTANASIEREA CAINILOR!

Românii au, iarăși, motiv de gâlceavă: îi ucidem sau nu pe maidanezi??? Televiziunile, perverse cum le știm, sunt ba de o parte, ba de cealaltă. Azi, la Realitatea, era paradă de pensionari. Unii se lamentau, ca și pensionarul meu iubit, de la 1, ca le trec câinii pe sub balcon, alții, ca i-au mușcat…

Moartea câinilor pare a fi , în sfârșit, ceva pe placul mulțimii.  Și asta pentru că DEZBINĂ. Strategul național a gândit bine și e de invidiat. Ne-am săturat de vameși și de tartorul lor… alt subiect pentru presa mâncăcioasă și pentru poporul uituc și cu burta goală: câinii! Adică… nu erau de ajuns mămăi idioate care, la vederea unui câine ÎN LESĂ să spună copilașului: vezi că te papă cățelul!!! nu erau de ajuns gospodine venerabile (vai, să nu te prind cu câinele în casă că face mizerie!!! Câine ÎN CASĂ???? ). Mai trebuie acum să dezbatem dacă îi ucidem sau nu. Eu cred că va fi în funcție de bani: daca vor fi bani mai mulți de furat pentru eutanasiere, atunci vom avea câini morți! dacă vor fi comisioane grase pentru sterilizare, poate mai scapă câțiva! Desigur, vor fi și abuzuri, tovarăși! Se vor găsi destui care să pună otravă ca să vadă câinii murind în chinuri! Doar suntem așa de pricepuți la asta!

Anunțuri

4 răspunsuri la „Deturnarea atenției… EUTANASIEREA CAINILOR!

  1. Elena, chiar nu ştiu ce să mai zic. Am în mine o spaimă pentru ziua de mâine. Lumea pare că s-a schimbat dintr-o dată. Oamenii s-au făcut răi, răi, răi.

  2. Eutanasierea nu este o solutie. Sau cel putin…nu singura. Adaposturile sunt suprapopulate, iar cererile pentru adoptie nu sunt posibile (de ex. la adapostul din Pitesti) sau nu exista.
    In primul rand, ar fi nevoie de un cadru legal bun care sa responsabilizeze stapanii de animale. Abandonul sa fie pedepsit.
    Totusi, maidanezii sunt o problema.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s