Mâine iau pensia ŞI MÂINE AM SĂ MĂNÂNC!

Nu vreau să pară că mă lamentez! Nu m-a băgat nimeni cu sila în sistemul bugetar, eu singură am făcut asta, acum vreo 20 de ani, când profesorii încă erau profesori şi aveau respect fără să-l clameze nimănui.  Nu vreau să îngroş corul celor care cred că doar un singur om e vinovat de toate astea: toţi suntem vinovaţi, în perioade diferite de timp. Vreau doar să amintesc fiorii pe care-i simţeam în spate când vedeam „cadourile”  enorme de campanie, promisiunile făcute cu largheţe, minunile şi realizările… Sistemul bugetar exista ca atare în orice ţară din lume. Nu e la fel de bine retribuit ca cel particular, asta o ştim cu toţii. Însă nu cred că în multe ţări „europene” e aşa de exterminator ca aici!

Să-ţi măcelăreşti poporul şi bătrânii, DOAR PENTRU CĂ EXISTĂ, asta da, cruzime!

Mereu am spus că am fost „generaţia de sacrificiu”, am avut cea mai negra şi mizeră studenţie, cînd părinţii noştri leşinau la coada la ulei, în timp ce unii făceau bişniţărie ieftină pe vapoarele patriei! Noi am crescut cu galantarele goale şi noi ne-am lăsat, mai apoi, PROSTIŢI de politicieni. Cât poţi fi de CRUD să-ţi priveşti poporul de fraieri care te-au votat şi să le spui să plece din ţară???

Acum , iată că bătrânii se sting cu singura vină că s-au născut când nu trebuia! Noi vom urma!

Probabil că doamna din imagine e fostă profă sau fostă funcţionară… I-au spus aceia că o vor filma, ştiu cum e, nu ai timp de pregătire… Si-a găsit , totuşi, un capăt ros de ruj să-şi dea pe buze, să nu apară în faţa naţiunii oricum. Şi aşa, modul în care arată e o insultă pentru orice viitor mincinos de serviciu… Fiţi atenţi la inflexiunile vocii ei! ADICĂ, I SE PARE NORMAL SĂ MANANCE DIN CAND ÎN CAND!!! e ÎMPĂCATĂ! Aici e buba!!! De asta suntem un „popor vegetal”, cum spunea Blandiana, pentru că acceptam , ne plecăm, ni se pare absolut firesc să calce toţi parveniţii pe cadavrele noastre!

9 răspunsuri la „Mâine iau pensia ŞI MÂINE AM SĂ MĂNÂNC!

  1. Eu cred ca ne place sa fim un “popor vegetal”. Nu trebuie sa depunem efort, nu trebuie sa luptam si dupa cum se vede…”din cand in cand” mai si mananci.

  2. Alex, un prof mai de Doamne ajuta ti-ar spune ca nu ai voie sa-ti pierzi sperantza!Retine asta, CA TEORIE!
    Eu am incetat sa mai sper…stiu ca asta nu se spune, dar asa e!

  3. Elena, n-avem voie să ne pierdem speranţa! Cred că ei tocmai pe asta mizează. Trebuie să dăm cu ei de pământ!!

  4. Tocmai, putini profesori sprijina elevii. De putine ori am avut ocazia sa intalnesc un PROFESOR. Majoritatea incurajeaza un model sters, uzat si lipsit de personalitate, un tanar care pune putine intrebari si accepta sa fie umilit in clasa. Nu e asta cauza principala, dar e una din sursele generatiilor „negre” ce apar. Aici e un mare GOL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s