Poate că încă nu e totul pierdut…

Dacă mai avem tineri care să gândească atât de creativ, poate că, cine știe…poate că încă nu e totul pierdut…
Filmul de prezentare a liceului Laurian, creat integral de elevi… 12 D, bravo!

PS Pentru ca nevoia te învață, am învățat și eu (tardiiiv!) să postez videoclip pe Youtube… Mulțumesc, Youtube!! Iată un alt filmuleț de prezentare, făcut de elevi acum vreo 2 ani… e frumos, pentru că Laurianul nou era în construcție, iar în cel vechi încă nu începuseră îmbunătățirile care se văd azi…

4 răspunsuri la „Poate că încă nu e totul pierdut…

 1. Pingback: Patria. « Gabriela Savitsky·

 2. Pingback: Caruselul – 21 « Dumitru Agachi’s Weblog·

 3. Desigur ca mai avem .. tot timpul am avut dar in obisnuinta noastra nu prea mai suntem capabili sa observam asemenea lucruri.
  Sunt atatea persoane in societatea romaneasca si nu numai care, desi ar trebui sa cultive si sa sprijine creatia tinerilor, pentru ca ei sunt motorul orcarei natiuni… nu fac nimic.
  Unde sunt persoanele intelectuale din tara sau care se cred intelectuale… unde sunt persoanele cultivate sau citite? Au uitat de unde au plecat si ce ar trebui sa faca … au uitat ce faceau candva in timpuri poate mai dificile dar o faceau cu placere nu ca acu cand toata lumea se caina si da din umeri dar nu face nimic.
  Avem atatia tineri cu potential in jurul nostru care se pierd… atati tineri talentati care intra si ei la randul lor in aceeasi hora a societatii.
  Eu unul sunt satul de persoane „citite” si care se cred intelectuale care in loc sa aprinda acea mica scanteie de inceput pentru unii tineri talentati nu fac decat sa ii descurajeze. Si da poate viata e cruda si rea… insa simplu fapt de a incerca fiecare din noi sa facem ceva este un inceput. Ne-am obisnuit sa asteptam ceva … nici noi nu stim ce … nici o revolutie nu ar schimba ceva daca noi nu deschidem ochii mari si vedem ca defapt puterea a fost mai tot timpul in mainile nostre.
  Cultura, arta si creeatia se cultiva in timp … chiar si daca noua din zece astfel de tineri talentati nu reusesc sa progreseze, tot merita sa investesti in el pentru ca o tara fara cultura este ca si o tara fara caracter sau identitate si nu imi trebuie zeci de carti sau biblioteci citite ca sa inteleg acest lucru.
  Scuze gasim cu totii pentru ca asa am fost cultivati … sa ne infundam unul pe altul si sa credem ca sunt lucruri mult mai importante cum ar fi banii sau interesele si uitam de ceea ce ne facea placere sa facem candva de acele mici lucruri dar care ne aduceau o satisfactie a caror valoare nu o puteam compara… si astfel am ajuns nu numai sa uitam de acele lucruri si sa uitam de noi …mare pacat si atat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s