Vania, defenestrând…

Cum Natașa nu-l mai asculta și plecă de nebună să-și ia singură din frigider porția de lapte, Vania se scărpină îndelung în cap (noul șampon îl cam sâcâia!) și-și spuse, înjurând în gând pe tovarășul plutonier major Onici, cum că viața fără Ze List e nedreaptă și că nimic, dar absolut nimic, afară, poate de o votcă-două, nu mai are sens!

Descurajat și lipsit de acea forță elementară de a continua, varsător convins, aruncat deasupra zodiei de o soartă nedreaptă, Vania se bucură în sine-i… Până la urmă nu e chiar așa de rău, de pildă, m-aș … DEFENESTRA!!!!

Astfel, fraierii din blogosferă vor sări în ajutor și cine știe, poate chiar voi revoluționa Ze Listu M-sii!!

Vania scria, de fapt, tare bine! Ca orice jumate român-jumate rus, Vania era talentat și ținea vreo două-trei bloguri deodată, talentul enervându-l peste măsură și debordând…

Oricât s-ar mira unele doamnele profesoare de limba și literatura română, talentul poate deveni extrem de enervant și Vania știa asta mai mult ca orișicine!

Uneori, lipsit de vreo finalitate anume, talentul se adună ca o ploaie de vară și curge pe burlanele înfundate până când se impregnează de toată mizeria lumii, apoi adastă. Vania își frecționă asiduu chelia (al naibii șampon!!!) și-și spuse cu amărciune: ”Cum viitorul nu-şi iţeşte de nicăieri făgăduinţe de mai bine, ternul părând definitiv instaurat, am decis ca luni, 15 martie a. c., la o oră de maximă audienţă, să-mi pun capăt zilelor prin defenestrare.”

Cum defenstrarea se apropia, își luă o tensiune, își scrise testamentul, apoi se duse la Papa -Cafe, să bea o votcă.

Stătea așa, hamletian, cu votca în mâna dreaptă, privind în zarea fără de margini cât de murdar era paharul… A FI SAU, LA NAIBA, A NU MAI FI DECÂT…

…un nume in ZeList…

Până la urmă, Vania se lăsă înduioșat mai puțin de viața asta absurdă, cât de mieunatul Natașei, pe care îl putea auzi de la mii de kilometri, pentru că Natașa și el erau extrem de empatici.

La naiba cu ZeListu ăsta, își spuse, până la urmă contează doar că o gașcă de prieteni sunt aici, în capul și pe blogu meu!!! Restul, doar mofturi, inventate de ăștia din Blogosferă, ca să moară de ciudă ăia de la președinție!!!
PS pe fiecare sintagmă albastră de vei apăsa, o lume ți se va dechide!

(Imagini: source: Mikey Welsh; thanks, dear Mikey!!!)

Reclame

7 răspunsuri la „Vania, defenestrând…

  1. Astăzi a fost o zi tare amuzantă! Vania e o figură! A făcut jocul să fie fascinant şi fiecare, ca în copilărie, să vrem să jucăm, măcar un pic… Am uitat şi de viforniţa de afară.

  2. Mai ca-mi vine sa zic, ca in bancul cela…”Ia sa-l vad, mai, si eu pe Vania asta, cine-o mai fi fiind el, de urla blogurile numai numele lui de o vreme incoace?”… 🙂

  3. Pingback: Vocea lui Vania rămâne în acelaşi registru grav… (12.03.10) « Dumitru Agachi’s Weblog·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s