The Lunatics?

Când nebunii de legat sunt liberi şi când cei cu probleme sunt prinşi, legaţi, drogaţi şi interogaţi, apare dramatica supunere la SISTEM. Sistemul e infailibil, sistemul nu iartă, nu vede, nu aude, nu suportă, sistemul nu simte durerea pentru că se regenerează veşnic.
Film de văzut şi carte de citit:


„Zbor deasupra unui cuib de cuci” de Milos Forman, cu un actor de excepţie (Jack Nicholson) după romanul lui Ken Kesey.
Muzică de auzit: Roger Waters (Pink Floyd)

6 răspunsuri la „The Lunatics?

 1. Personajul jucat de Nicholson ESTE liber, tot timpul. Sistemul nu reuseste sa-l tina prizonier, chiar daca libertatea aceasta este platita scump. El este cel care invinge, mereu, chiar si in final. Este o foarte frumoasa poveste despre libertatea spiritului uman, acolo unde orice sistem ajunge sa dea gres, oricit de sofisticat ar fi el. Atita vreme cit ne mai putem imagina un meci de baschet in fata ecranului negru, atita vreme cit MACAR INCERCAM sa deplasam un bloc de ciment, nu este totul pierdut.

 2. zic iar mda
  caci stiu de multele sisteme care „vegheaza”
  🙂
  off topic dar legat de multe: sper sa nu vina si la voi finantarea pe cap de ins-sincer va fi jale. zic asta ca se anunta ca se intentioneaza.
  o saptamana buna totusi

 3. Este liber, dar plateste cu viatza! Sigur, totul se plateste!
  Cat despre sperante, nu vreau, Stefana , acum sa crezi ca-mi pun bolovanul de gat, dar sigur generatia mea nu mai are de ales…

 4. Belle, finantarea „pe cap de elev” a si venit. Acum nu mai vedem in banci elevi, ci niste pungi cu 27 de mil!!! E tare finantistul lui Boc! Mereu gaseste el solutii! Cat despre salarii, legea lor e asa de paradoxala si de aiurita, ca nici ei nu stiu sa o aplice!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s