Autiştii (gând)

Privind cu detaşare amară imaginile de la Tv, cu marile partide care-şi fac acum de lucru cu marile lor proiecte, tot mai dornice de publicitate şi de atenţie, mă gândeam că, de fapt, ei şi noi trăim în lumi CU TOTUL DIFERITE. Aşa ca autiştii… nimic din ce gândim, simţim, suferim NOI, nimic din ce spunem NOI nu ajunge la EI. EI, bine situaţii şi frumos îmbrăcaţii, guşaţii şi interesanţii, ei, băieţii ironici şi nervoşi, ele, fetele frumos mirositoare şi elegante, EI, încrengături abisale…şi NOI, noi, cei de JOS, din întuneric, noi cei care nu contăm decât când vine ziua votului, noi, cu problemele noastre insolubile, noi, singuraticii şi naivii, noi, stând prostiţi şi văzând cum oameni care ar trebui să fie deliciul psihiatrilor ne sunt serviţi de modele, noi, tăcuţii şi reduşii la tăcere, noi, AUTIŞTII…


Muzică de auzit: albumul „Lady & Bird” (proiect de Keren Ann şi Bardi Johannsson)

Anunțuri

4 răspunsuri la „Autiştii (gând)

  1. Un bun prieten al meu, Motanul Lucky, mi-a lăsat pe blog un comentariu interesant în care, printre altele, spunea că lumea în care trăim este rezultatul cedărilor şi laşităţilor din trecut.
    Poate că n-ar trebui să ne resemnăm atât de uşor. N-ar trebui să acceptăm statutul de „cantitate neglijabilă”.

  2. Diana, motanul Luky e tare destept… Nu stiu de e vorba de cedari…daca am ceda intru totul, nu ar mai fi aceste randuri, nu??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s