Punct și de la capăt


(pictură de R. Magritte: source)
Cu un zel demn de o cauză mai bună, am alocat 2 zile alcătuirii unor pagini tematice pe blog, nici eu nu mai știam ce mai am… Nu am terminat încă, dar e un pic mai multă ordine sper.
În rest, o sfârșală, ca să spun așa, mâine o luăm de la capăt, cu zile libere cu tot, cu aceleași deprinderi, competențe și cu aceleași idealuri inutile… Poate voi sunteți mai optimiști! Felicitări!


…Poets of The Fall…și aștia…cum se pot numi!!!!

7 răspunsuri la „Punct și de la capăt

  1. Elena, cred că am făcut o confuzie, „am stat de vorbă” cu Andra, crezând că eşti tu. Incidentul mi-a făcut o foarte plăcută surpriză, descoperind că fiica ţi-a moştenit talentul şi plăcerea de a scrie.

    Diana

  2. Si cand ma gandesc ca au trecut 4 zile din noul an,si ce o sa ne astepte,”un viitor portocaliu luminos”,ma ganesc ca o luam de la capat,o saptamana minunata !

  3. Diana, nu pot decat sa ma bucur, Andra nu mi-a spus nimic si eu nu prea am timp sa merg pe blogul ei!!! (Culmea!!!) Doar daca ea ma anuntza ca a ”produs” ceva demn de citit… Ma bucur mult ca ai venit! Cu drag!

  4. …de la capat, Octav! Ce altceva mai e de facut? Cat despre culori…chiar nu mai are ACUM vreo importantza de e portocaliu, rosu, liliachiu sau altceva! Toti, o apa si-un pamant, cum spune Poetul!

  5. Iaca pozna! na, la About am scris ceva despre cei care trebuie sa vina aici, pe blog. E o mare conditie: sa aiba mintea (DA, MINTEA!!!!!) si sufletul DESCHISE!
    Se pare ca nu esti din tagma, asa ca, vezi tu, e liber (inca) sa te preumbli pe unde ti-o fi mintea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s