Sarmis gata! (rodiri 1)

antet sarmis
Să lucrezi aproape singur o revistă e obositor… Să o lucrezi pentru câţiva e descurajant… Să o aduci e anevoios… Să o verifici e enervant… Să o promovezi e un blestem…Să o faci să circule e de-a dreptul frustrant…
Dar să o pipăi…asta da frumuseţe!!!!
A apărut Sarmis, revista CULTURALĂ a câtorva elevi din Laurian… o lansăm la toamnă!
Vezi aici câteva pagini fotografiate!
sarmis coperta 2

4 răspunsuri la „Sarmis gata! (rodiri 1)

 1. Pastrati-ne si noua un numar…as vrea sa-l am. Daca venim la anul in Romania cum ne-am propus, o sa-l putem si noi…pipai. Va multumim, e o mare placere si o onoare totodata sa vedem versurile lui Mihai tiparite alaturi de preageneroasele cuvinte ale lui Dumi. Cu mult drag

 2. Teofil, iti multumesc pentru incurajari! E o mica nebunie…stii doar! Nu vine nimeni sa-ti arate ca faci bine ori ba! E problema TA si basta! Si acelor cativa pe care-i promovezi… In rest e un amestec de orgoliu si deznadejde, de penibila asteptare si speranta ca ai mai lasat o mica dara…de fum, evident!
  E lupta obositoare ca publicatia SA EXISTE, de la banii pe care-i scoti din buzunar pentru ea, pana la modul absolut diabolic in care „autoritatile” vor s-o abimeze. Dar daca nu ne-ar place lupta, nimic nu am fi!!!
  Stefana, insanatosire grabnica!!!
  Mihai e un poet minunat, statul lui deoparte nu e productiv. Pana la urma, INDIFERENT CE FACEM IN VIATA NOASTRA, tot fiinta noastra intima iese la iveala intr-o zi si tot ce ne e sortit sa facem sa va implini! Scuza „filosofeala” de doi bani, dar se vede ca e cam asa. Il incurajez si il somez pe Mihai sa nu mai stea adormit! sa ia si sa publice! E pacat sa lase risipei atata poezie de calitate, in timp de reviste literare se ingroasa cu „pretenarii” celor ce le editeaza!
  Trimiteti adrese sa v-o pun la posta! oricum, e draguta si nu am facut concesii …Nu am pus oameni doar pentru a fi acolo…Iar colectia de fluturi a copiilor si a celor care au mai trimis merita atentia voastra!
  Cu drag!

 3. Pingback: Sarmis 2009 « Sarmisrev’s Blog·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s