Drama Club: o nouă provocare

Drama Club este trupa de teatru a Colegiului Naţional „A.T. Laurian” Botoşani, trupă pe care am onoarea să o îngrijesc de doi ani de zile. Nu mai enumăr acum succese (vezi blogul Drama Club), doar anunţ că vom participa la un nou Festival-concurs judeţean, „Amfiteatru”, organizat de Teatrul de Stat „Mihai Eminescu”, Botoşani; vezi aici agenda! Vor fi 11 trupe din Botoşani şi împrejurimi.
frumoasa
Vom intra cu piesa Frumoasa fără trup, după o idee de N. Iorga. Scenariul şi regia sunt asigurate de Ela Nistor şi Ovidiu Ivan. Prima fiind studentă la actorie, ex lauriană, cel de-al doilea fiind actor profesionist. Va fi şi un concurs de videoclipuri de prezentare a spectacolului. Deja, în două nopţi, Alex Sîrbu a realizat acest videoclip, pe care vă rog să-l votaţi la o adresă care va funcţiona zilele următoare!
Veniţi la spectacol, pe 8 mai, la orele 19!!! Veniţi să-i susţineţi! Veniţi să le spuneţi că munca lor nu e inutilă!!

Reclame

9 răspunsuri la „Drama Club: o nouă provocare

  1. Pingback: DRAMA CLUB: o nouă încercare! « Atlaurian’s Blog·

  2. Imi amintesc de un spectacol pe care l-am vazut impreuna cu Mihai la Teatrul din Botosani, in anul in care locuiam acolo. E vorba de „Insemnarile unui nebun” de Gogol, jucat de extraordinara trupa a teatrului. Era iarna, eram 5 oameni in sala NEINCALZITA. Eram cu paltoanele pe noi. In ultima scena, pesonajul e la bustul gol si este udat cu apa. Atit de frig era in sala, incit, ud fiind, corpul actorului a inceput sa abureasca. N-am sa uit tristetea din ochii actorilor cind au vazut ca in sala eram doar 5 spectatori, care incercau cu frenezia aplauzelor lor sa le mai alunge dezamagirea. Caci fiecare dintre actori jucasera ca si cum sala ar fi fost plina. Pentru mine si pentru Mihai e cea mai memorabila piesa de teatru pe care am vazut-o vreodata. Toate astea ca sa le spun celor de la Drama ca merita sa joace chiar si pentru un singur spectator. Si daca sala e goala, merita sa joace doar pentru ei, pentru ca le place ce fac si o fac cu pasiune. Mult succes!

  3. Iti multumesc, Stefana! desigur ca nu vom juca cu sala goala…S-au schimbat multe acum pe aici…Salile sunt pline acum cu elevi, Teatrul a intrat in casa noastra. Mergem la teatru regulat, e o necesitate. Pacat doar ca un actor castiga cam un pic mai mult decat un muncitor necalificat. Dar nu cu mult…

  4. Felicitari pentru organizarea acestei trupe ! Nu am vazut vreodata o piesa a acestei trupe dar am auzit numai de bine de aceea eu ma ofer din partea unui grup din anul 1 de teatru pentru cateva workshopuri (teatru,miscare scenica,lucru in echipa) cu aceasta trupa! Wait reply on mr_zeiin@yahoo.com

  5. Zein, iti multumesc pentru intentie! Trupa lucreaza cu 2 actori , dar, sigur, orice sprijin e binevenit… Daca esti din BT , poti veni sa ne vezi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s