Bravo Drama Club!!!

Iată că talentul vostru a învins din nou!!!

zine1

Spectacolul de astă seară a emoţionat…

După proba de provincialism lamentabil servită, la simpozionul „N. Iorga”, de dna Lucia Olaru Nenati, iată că istorici de mare clasă, dl Andrei Pippidi şi dl Al. Zub au asistat cu destulă satisfacţie la spectacolul cu „Frumoasa fară trup”, adaptare după un basm de N. Iorga… de Drama Club.

zina

Drama s-a descurcat; imagistic, cel puţin, spectacolul a fost la înălţime…

drama-1

Am privit chipurile invitaţilor… măcar au plecat cu impresia că nu suntem CU TOŢII provinciali… Sper asta, simt asta şi, desigur…vă doresc, Drama, asta!

zine-2

Cu drag!

Iluzioniştii au fost bine primiţi! De peste tot am semnale că au fost foarte buni… Cronicarii se întrec în a-i lăuda… Cronicarii nu exagerează…

Reclame

10 răspunsuri la „Bravo Drama Club!!!

 1. Felicitari Drama! Emotionant spectacol!
  Transmit si felicitarile colegilor mei din Franta si din Italia , prezenti in sala. M-au intrebat daca ar putea avea inregistrarea spectacolului… ar dori sa-l arate elevilor dumnealor. Au fost si ei impresionati de talentul elevilor nostri!
  Sunt tare mandra!!!

 2. Wow! Felicitari, Drama Club!

  Sa le transmiti neaparat felicitarile mele copiilor!
  Imi pare tare rau ca nu am vazut spectacolul si nu cred ca e vreo sansa sa se joace intre 19 dec si 5 ianuarie, cat stau eu in Botosani. Dar din poze imi dau seama ca a „aratat” foarte bine spectacolul si nu ma indoiesc ca a fost reusit.

  Te pup si ne vedem de Ajun!!

 3. Preiau 2 comentarii de la Dumitru de pe blog…(www.dumitruagachi.wordpress.com)

  #
  stefana

  Copiii mei fac amindoi teatru (curs pentru copii). Sint foarte incintati si ieri chiar am participat si eu la un curs parinti/copii la grupa Dorei (6-7 ani). Noi, parintii, trebuia sa facem cam ce fac ei acolo. Vreau sa va spun ca cei mici sint foarte buni. Este extraordinar cum se implica copii, cit le place, cit de mindri erau sa ne arate de ce sint ei capabili. Acum or sa ia o pauza pe timpul vacantei si din ianuarie incep repetitiile pentru spectacolul din primavara. Stefan face asta de patru ani deja, iar Dora de doi. In fiecare an astept cu nerabdare spectacolul si nu mi-e frica s-o spun, in fiece an aplauzele se amesteca cu lacrimile celei mai mindre mamici din lume.
  Poate ca exagerez, dar imi asum conditia de mama entuziasta. Si continui sa aplaud. Pe ai mei si pe ai vostri…

  #
  pe at dumitruagachi

  Cred şi eu că e foarte frumos pentru ei în „ţara minunilor”, sunt foarte frumoşi exersând teatrul, ludicul la superlativ ! (Iar aici « ludic » are şi conotaţia « ceva fără finalitate practică », aşa cum am înţeles că au ajuns să creadă mulţi dintre profesorii copiilor din Laurian, probabil ca şi mulţi dintre profesorii din România).
  Rămân doar aplauzele, restul trece în uitarea cea tăcută…

 4. Bun venit, Cristi!
  Mergi pe site-ul liceului, http://www.laurian.ro , la Publicatii. ATLNews e ziarul nostru in care gasesti adresa mea de mail. Noi terminam saptamana asta. Va astept cu colinda, desigur…

 5. Cu toate sunt de acord dar un lucru m-a uimit si m-a dezamagit profund . Cum poate spune cineva asa niste lucruri de urite si jignitoare si total false despre doamna Lucia Olaru Nenati.Tocmai vorbeam cu sotia mea dupa ce am vizionat emisiunea pe care a realizat-o la invitatia scriitorului Mircea Micu la Bucuresti si remarcam ce elevatie si ce caracter enciclopedic are aceasta doamna si cum la urma urmei reprezinta ea de atitia ani la inalt nivel cultura botosanilor. Si ne bucuram si ne mindream din aceasta cauza. Iar acum am dat absolut din intimplare peste un asemenea comentariu evident rau voitor si total eronat. Sa spui despre ea ca ca este de un provincialism lamentabil cind tocmai ca e de mare clasa nationala !Nu am participat la acea adunare de care e vorba si imi pare rau ca nu am stiut ca as fi venit s-o ascult dar nu pot sa cred ca dintr-o data a devenit dezamagitoare dupa ce ani si ani am asculat-o sau am citit-o cu totii cu atata admiratie. Nu pot sa inteleg,aveti ceva personal de impartit cu aceasta doamna? E si ea profesoara la Liceul dvs, ca nu sunt la curent cu situatia, doar constat o enorma mistificare care ma intristeaza si ma mira. Pacat. Dar e si foarte rau ca asemenea neadevaruri flagrante se vehiculeaza de catre un profesor in fata unor elevi care sunt astfel indemnati sa dispretuiasca ceea ce trebuie stimat.

 6. Nu am nimic cu d-na Olaru Nenati, doar că nu sunt obligată sa fac reverenţe PE BLOGUL MEU. Dacă le fac, e pentru că aşa simt. Şi le fac cui simt eu că trebuie făcute.
  „Cultura” din Botosani e reprezentată , cum spuneţi, „de atîţia ani” de d-na Nenati… nu e de mirare că stăm atît de prost.
  Nu doresc niciun fel de polemică pe tema aceasta, nu de alta , dar am lucruri mai importante de facut!

 7. Pingback: Frumoasa fără trup « Lauriandramaclub’s Blog·

 8. Pingback: DRAMA CLUB: o nouă încercare! « Atlaurian’s Blog·

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s